SkinBeliefs…

SkinBeliefs er udviklet for at give din hud lige det, den brug for – fugt og pleje. Rens den, giv den fugt, berolig den og intet andet, for din hud har ikke brug for andet. Smuk hud skal være enkel, let og ikke mindst effektiv at få og vedligeholde. Vi tror på, at alle kan få smuk hud, det handler bare om at pleje den og have rutiner. Hvis du gør det, vil du se resultater. Vi tror på dig.

Vi tror på vores værdier

SkinBeliefs går ikke på kompromis med produkternes effektivitet og virkning, lige så vel som SkinBeliefs ikke går på kompromis med de værdier, vi tror på. SkinBeliefs er 100% vegansk og cruelty free. Dyr skal ikke lide for skønheden og specielt ikke for vores. Vi går op i miljøet, fordi vi elsker vores planet, derfor har vi sørget for, at der ingen former for mikroplastik er i produkterne. Vi er meget stolte af at være godkendt til grøn salon.

SkinBeliefs er allergicertificeret, parfumefri, parabenefri og dermatologisk testet. SkinBeliefs er udviklet i Danmark af professionelle farmaceuter.

SkinBeliefs har en vision om at få kvinder til både at se og føle sig som sit bedste til enhver tid.
 
SkinBeliefs har en mission om at gøre hudplejerutinen let. Der er så mange beslutninger, der skal tages hver dag gennem livet, så vi vil gøre én ting simpel.

 

Hent SkinBeliefs katalog (pdf)